Pester vikend naših članov

Člani našega kluba so ta prelepi vikend odlično izkoristili, predvsem na športnem področju. Mogoče tudi na družabnem, ampak vpogled v družabno kroniko ostaja skrivnost, predvsem zaradi tega ker obstaja možnost, da tole bere tudi naš selektor, ki je znani asket.

Boštjan, Lojze, Blaž, Simon in Iztok so se udeležil polmaratona ob Vrbskem jezeru. Tekma jim je poslužila predvsem kot trening za jesenske tekme. Boštjan se pripravlja za dober rezultat na ljubljanskem maratonu, Blaž gre prav tako v Ljubljani na svoj prvi maraton, Simon in Iztok sta si za glavni cilj izbrala maraton v Berlinu, Lojzetu pa je bila to zadnja tekma pred vrhuncem v Grčiji (Spartatlon). V čast mi je, da sem soboto preživel z Blažem, ter tako videl, koliko truda ta mladi atlet vlaga v tek.  Predvsem pa odrekanja. Čeprav so se mize na zabavi, na kateri sva bila, šibile pod težo raznih alkoholnih pijač, še bolj pa od mamljivih slaščič… pa se Blaž ni dal premamiti. Pač je imel tekmo naslednji dan. Spoštovanje. Še rezultati:

   55 Potocnik Bostjan 74 SLO 3iron  1:21:02

  65 Primozic Lojze     69 SLO 3iron  1:21:58

  613 Zdesar Blaz        80  SLO 3iron 1:41:16

  942 Žontar Simon      62  SLO 3iron 1:46:54

  973 Brelih Iztok         67 SLO 3ron  1:47:21

Kaj pa ostali? Ivo Švrljuga in Petra Švrljuga Wagner Smetana sta bila na bazičnih pripravah v Sell am Seeju. Obenem sta tam delala na povečanju članov našega kluba.  Matej Medved je na močnem teniškem turnirju osvojil odlično tretje mesto, o ostalih pa nimam podatkov.