Kranjska zimska tekaška liga – Jošt 9. tekma

Thursday , 26, January 2017 Comments Off on Kranjska zimska tekaška liga – Jošt 9. tekma

Počasi se bliža konec letošnje kranjske zimske tekaške lige. Pred nami so samo še tri tekme, dvakrat Sodarjeva in enkrat po cesti. Danes se nas je zbralo samo 8. Zmagal je Uršič Janez pred Bregar Metodom in Žitnik Urbanom, ki pa je bil dan prej na Triglavu, zato mu gre odšteti kakšno sekundo. Skupno vodi Uršič Janez pred Žitnik Urbanom in Budna Aljošo.

Po tednu dni premora se je na strmine nad Kranjem vrnil Ivo. Njegove vrnitve se najbolj veselijo kranjski gostilničarji.

Cesta je bila pretežno suha. Šele od Javornika dalje so se začeli ledeni odseki. Ki pa niso bila prevelika ovira.

Sam sem izboljšal svoj najboljši čas, zato bi s tem bil lahko zadovoljen. Ampak nisem. Na začetku lige sem dal vse od sebe in komaj prišel do vrha. Sedaj kljub boljšemu času pridem dokaj spočit. Kar me moti. Ne najdem prave motivacije. Tisti pred mano so predobri, zato sploh ne grem v boj z njimi. Potem pa pač tečem v svojem ritmu. Sploh tista ravnina pred Javornikom me moti. Tam je celo malo spusta, sam pa tečem počasneje kot po ravnini. Sem pa zadovoljen, da bom, če ne pride do poškodbe, odtekel vso ligo od prve do zadnje tekme.

Na žalost je Ivo spustil eno, pa ne po svoji krivdi.